fbpx

Huis verkopen in Romalen voor een vaste prijs?

Ook tijdens het coronavirus voeren wij een gratis waardebepaling uit. Standaard wordt deze op locatie uitgevoerd, maar mocht je liever een digitale waardebepaling willen? Dan kan dat uiteraard ook! We nemen binnen 24 uur contact met je op, na het invullen van het formulier. Geheel vrijblijvend.

Of bel vrijblijvend 073-7502868

Wij staan klaar om jou te helpen!

Onze collega’s van EASIE helpen jou graag verder. Voor meer informatie over de gratis waardeindicatie kun je contact met ons opnemen.

null

Mijn naam is Rudy Welbergen. Na de afronding van mijn HBO studie, Onroerend Goed en Makelaardij, ben ik in 2004 direct de makelaardij in gesprongen. Komend uit een vastgoednest wist ik al heel jong dat hier mijn passie ligt. Met veel energie en een glimlach op mijn gezicht begeleid ik mijn klanten bij het realiseren van hun woondroom. Sinds 2008 werk ik bij ERA vb&t Makelaars ’s-Hertogenbosch en sinds 2018 ben ik verantwoordelijk voor dit prachtige kantoor. De makelaardij is topsport, dus probeer ik zo fit mogelijk te blijven. Naast mijn activiteiten op de tennisbaan helpen mijn twee jonge zoontjes mij hierbij. In ruil voor een kop koffie kom ik graag bij u langs om u kennis te laten maken met onze frisse en vernieuwende aanpak.

Rudy Welbergen

RMT Makelaar

null

Johan Lokhorst

RMT Makelaar

null

Esther Niehot

Hospitality Manager

Waardebepaling laten uitvoeren?

Ook tijdens het coronavirus voeren wij een gratis waardecheck uit. Standaard wordt deze op locatie uitgevoerd, maar mocht je liever een digitale waardebepaling willen? Dan kan dat uiteraard ook! 

Of bel vrijblijvend 073-7502868

Menu
Open chat
1
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag over Easie via Whatsapp! We geven antwoord op al jouw vragen over onze dienstverlening tussen 09:00 en 17:30. Easie toch!