fbpx

Gratis waardebepaling laten uitvoeren?

Ook tijdens het coronavirus voeren wij een gratis waardecheck uit. Standaard wordt deze op locatie uitgevoerd. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 

Of bel vrijblijvend 088 – 54 54 601

Wij staan klaar om jou te helpen!

Onze collega’s van EASIE helpen jou graag verder. Voor meer informatie over de gratis waardeindicatie kun je contact met ons opnemen.

null

Mijn naam is Rudy Welbergen. Na de afronding van mijn HBO studie, Onroerend Goed en Makelaardij, ben ik in 2004 direct de makelaardij in gesprongen. Komend uit een vastgoednest wist ik al heel jong dat hier mijn passie ligt. Met veel energie en een glimlach op mijn gezicht begeleid ik mijn klanten bij het realiseren van hun woondroom. Sinds 2008 werk ik bij ERA vb&t Makelaars ’s-Hertogenbosch en sinds 2018 ben ik verantwoordelijk voor dit prachtige kantoor. De makelaardij is topsport, dus probeer ik zo fit mogelijk te blijven. Naast mijn activiteiten op de tennisbaan helpen mijn twee jonge zoontjes mij hierbij. In ruil voor een kop koffie kom ik graag bij u langs om u kennis te laten maken met onze frisse en vernieuwende aanpak.

Rudy Welbergen

RMT Makelaar

null

Mijn naam is Peter de Kok en ben inmiddels al ruim 25 jaar makelaar in het mooie Eindhoven. Nog steeds geniet ik dagelijks van de prettige contacten met mijn klanten en bouw graag aan relaties voor de langere termijn. Vele klanten hebben al meerdere malen hun woning via mij aan- of verkocht of laten taxeren en dat is 1 van de aspecten die veel voldoening geven in het vak makelaar. Hopelijk kan ik nog jaren verder bouwen aan mijn relaties en wellicht ben jij er daar binnenkort 1 van!

Peter de Kok

RMT Makelaar

null

Ik ben Jean Michel van Meersbergen, geboren en getogen in de prachtige stad Eindhoven. Naast de aan- en verkoop van woningen in Eindhoven en omgeving spendeer ik veel tijd met onze lieve hond Pico. Met mijn expertise op de lokale woningmarkt en voelsprieten voor wat mijn klanten echt willen, ben ik wellicht de geschikte makelaar voor jou aan- of verkoopopdracht. Mocht je nader kennis willen maken, schroom dan niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Jean Michel van Meersbergen

K-RMT Makelaar

Waardebepaling laten uitvoeren?

Ook tijdens het coronavirus voeren wij een gratis waardecheck uit. Standaard wordt deze op locatie uitgevoerd. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Of bel vrijblijvend 088 – 54 54 601

Menu